Teatrul “Alexandru Davila” Pitești vă așteptă sâmbătă, 29 Septembrie și duminică, 30 Septembrie, de la orele 19:00, la premiera spectacolului “FERVOR DE BUENOS AIRES”, în regia și coregrafia maestrului Călin Hanţiu – http://danceforum.ro/2018/05/12/profesorul-si-maestrul-coregraf-calin-hantiu-este-presedintele-comisiei-de-jurizare-a-festivalului-international-de-interpretare-si-creatie-de-tinere-sperante-2018/.

“FERVOR DE BUENOS AIRES” este un spectacol de dans care prezintă latura artistică a orașului denumit “Parisul Americii de Sud”, locul în care tradițiile europene se contopesc cu spiritul sud-american. Port-drapelul este tangoul, iar pe bulevarde, pe arterele principale, pe străzile înguste și în ganguri sunt locuri și localuri unde se dansează tango 24 de ore pe zi șapte zile pe săptămână.
Este pentru prima dată când Teatrul “Alexandru Davila” abordează această zonă de exprimare artistică printr-un spectacol menit să ducă spectatorul în pasionala (fervor) viață a tangoului, dans născut în Buenos Aires.

 

Biletele sunt disponibile la agenția Teatrului “Alexandru Davila”.
Preț bilet 15 RON

Concept, regie și coregrafie Călin Hanţiu
Liliana Drugulescu
Scenografie Costinela Ungureanu
Asistent coregrafie Lorena Costache

Eveniment recomandat de Centrul de impresariat, organizare evenimente si spectacole – www.impresarieri.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *