Monica Tiron Avram prezentă în juriul Festivalului ”Tinere Speranțe”, 2017, singurul concurs pentru copii și tineri organizat în România și Republica Moldova!

Monica Tiron Avram este coregraf, profesor, antrenor , câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale, în prezent  coregraf și antrenor de dans Școala de dans ”MONIQUE” Bârlad. Trebuie să menționăm că a  dominat toate concursurile de gen unde a participat cu formațiile dans și gimnastică pe care le coordonează cu profesionalism. Prin implicare constantă în dezvoltarea artistică a copiilor pe care îi pregătește a reușit să obțină numeroase trofee și  premii pe podium care să certifice valoare de coregraf, profesor și bun îndrumător a tinerei generații de artiști.

Câteva instantanee din activitatea frumoasă a coregrafei  Monica Tiron Avram:

http://www.vremeanoua.ro/monica-tiron-si-trupa-x%E2%80%99tazy-barlad-la-superlativ

SUCCES La show-ul “România danseazã” de la Antena 1, duminicã seara au fãcut senzatie 11 bârlãdenece din trupa X’tazy, coregraf Monica Tiron, instructor de dans. Au obtinut cu un dans chinezesc trei stelute aurii, fiind trimise pe drumul scurt în semifinalele show-ului de la Antena 1.